myrthedownunder.reismee.nl

Het regent zonnestralen

Hallo lieve lui,

Hier maar weer een update van mijn leven aan de andere kant van de wereld.

Het weer begint hier nu echt om te slaan, de herfst is begonnen! Al is het toch wel echt het land van de 4 seizoenen in 1 dag. Vannacht heeft het ontzettend gestormd, nu schijnt de zon en huppel ik vrolijk rond in mijn korte broek en hempje! Dat wil niet zeggen dat het vanmiddag weer keihard kan regenen.
Maar ook al regent het, voor mij regent het zonnestralen!

Ik ben verliefd! Zwaar verliefd. Op Nieuw Zeeland, de natuur, de kiwi’s, mijn klas, en nog wel degene op wie ik het meest verliefd ben; Ricky!

Op mijn stage gaat alles helemaal goed. Het is erg zwaar, want nu ik full control heb, moet ik elke ochtend om 7 uur op school zijn ! (BELACHELIJK) Dit omdat planning en voorbereiding een enorm issue zijn hier. Dus ook al begint school pas om 9 uur, je word om 7 uur verwacht zodat alles perfect in orde is wanneer de leerlingen binnen komen!Fijn!
Maargoed, ik draai dus nu al 2 weken lang de klas alleen. Ik vind het echt geweldig! Doordat ik 4 dagen per week, 3 maanden lang in de klas ben, heb ik een super leuke band met de leerlingen opgebouwd. Ik kan met ze grappen en grollen, maar kan ook serieus met ze werken. Ik voel me al echt een juffie!
Emma geeft mij hele goede feedback! Super tips waar ik echt iets mee kan en ook veel complimenten waardoor ik mij ook echt gewaardeerd voel.
Nog 1 week fullcontrol te gaan en dan 1 week om nog wat observaties te doen en rond te kijken in andere klassen!

Naast school heb ik ook nog steeds de tijd van mijn leven. Ik heb sinds ik full control heb niet meer gereisd in de weekenden, maar ik heb me zeker niet verveeld.
2 weken geleden zijn Ricky en ik naar het strand gegaan. Prachtige dag en een prachtig strand. We besloten ons relaxte dagje iets meer extreem te maken, dus besloten we van rotsen te springen! Ricky eerst ( zodat ik wist dat het diep genoeg was, hihi wat gemeen) en daarna ik. Heel erg gaaf. Wat minder gaaf was uit het water komen. Na 10 minuten was ik dan ook eindelijk uit het water, niet geheel zonder schrammen. Ik had mijn been flink open gehaald en mijn hand zat onder de schrammen. Niks ernstig verder, don’t worry pap en mam! Ik ben weer helemaal genezen ;)

Een week later zat ik midden in de nacht bij de EHBO! Na een heerlijk avondje waarin we uit eten waren geweest, besloten we (8 man) blindenmannetje te doen. Niet erg slim als je allemaal heel wat alcohol in je mik hebt! Maargoed, Ricky was de ‘blindeman’ en was opzoek naar ons. Tot hij struikelt over iets en met zijn gezicht op de punt van de tafel valt! AUW!
Gelukkig had hij genoeg gedronken om de pijn te verdoven, maar als je wenkbrauw bloed, dan bloed het goed. Alles zat onder het bloed en ik zou geen Myrthe heten als ik niet helemaal in paniek was!! Haha.
Ik met Ricky naar het ziekenhuis .. wenkbrauw gehecht en een prik gekregen. Erg leuk ook dat ik hem ‘s nachts om het uur moest wakker maken. Maaaar, dat is ook allemaal weer genezen! We hebben ons lesje geleerd
J Op school hebben we maar verteld dat hij van de trap is gevallen, want om nou te vertellen dat je als leerkracht, bezopen, blindenmannetje speelt ……

Tja en nu nog maar 3 weken te gaan. Sommige van jullie weten misschien al dat ik aan het proberen ben om langer te blijven. Ik zie het nog niet zitten om weer terug te keren naar het ‘gewone’ leventje. Ik voel me hier thuis. Natuurlijk kan ik niet zomaar even besluiten om langer te blijven. Ik heb er met veel mensen over gesproken, wat ook niet erg helpt. De een zegt ; kom naar huis, de ander zegt; geniet en blijf lekker!

En als je dan nog is een ontzettend lieve brief van je opa en oma krijgt, dan weet je helemaal niet meer wat je moet doen!
Ik wacht daarom met ongeduld een mailtje af van mijn school. En dan zie ik wel verder!

Begrijp me niet verkeerd. Ik mis jullie en kijk er naar uit om jullie weer te zien!! Maar ik ben gewoon nog niet klaar met genieten!

Tot zover dit verhaal. Ik ben van plan vanaf volgende week weer meer te reizen, dus dan hopelijk een wat spectaculairder verhaal!

Een dikke kus!

Kelly

Wat blijft het toch heerlijk om je verhalen te lezen joh.
Ik krijg zelfs helemaal dat gevoel van een toptijd als ik dat van jou lees!
Heerlijk dat het "gewone leven" daar super gaat, je stage top en gewoon heel veel lol hebt!

ik hoop dat het je lukt een keuze te maken, of naar huis/of langer blijven!

LOVE U MEN !!!!

KUS

Bianca

hee lieve myrth!

waaauw, dit zijn wel weer spannende en wilde avonturen hahah!
nou ik kijk weer uit naar je reisverhalen en succes met je keuze!
natuurlijk willen wij je weer heel graag zien, maargoed, deze ervaring krijg je nooit meer en zeker nu alles zoo perfect en goed gaat aan de andere kant van de wereld!

geniet ervan en denk goed na!
hou ons op de hoogte !!!!

liefsssssssssssssssss

coby

hé meissie,
nu is het toch wel genoeg geweest met al dat extreme springen en klimmen , toch? Als je blijft, zul je zeker gaan skiën e.d. ? Troost je, hier is het ook herfst! Veel plezier dit weekend in Nelson !!! Kus!

Marleen

Myrthe zou Myrthe niet zijn als ze haar plannen toch weer omgooit he! Haha ik heb het al gezegd; als je deze kans krijgt moet je hem lekker grijpen! Geniet zolang het kan! Voor je het weet ben je weer in NL druk met van alles en niks!
Meis geniet lekker daar van Ricky en het relaxte leventje!

Wij wachten hier in spanning weer op je nieuwe verhaal!

Dikke kus !!

Dominique

GEKKENHUUS!

echt weer zo'n heerlijke actie om dronken blindemannetje te gaan spelen! hahah..

maar het is echt weer leuk om een verhaal te lezen, vroeg me al af wanneer er weer een bedtimestory op de site kwam =)

ik vind dat je lekker moet kunnen genieten en als dat voor jou betekent dat je nog langer wilt blijven dan moet je dat doen.

ik mis je zekerteweten, maar HALLO dit doe je niet elke zomer hoor, even naar Nieuw-Zeeland.

doe wat jouw het beste lijkt!
wij wachten hier met zijn alle wel op jou!

ik ga je dit weekend weer een lekkere lange mail sturen!

lekker genieten nog en laat horen als je wat gehoord hebt van school en uiteraard je beslissing!

dikke zoen! mis je! xxx

Ferdi

Hoi Myrthe

Het regent hier gewoon regen. Erg eenvoudig, ik weet het, maar het is niet anders. Wat kan beslissen toch moeilijk zijn en zeker als iedereen zich ertegenaan gaat bemoeien. "Gewoon" alles even op een rijtje zetten en dan JOUW beslissing nemen. Verder genieten zo lang je daar bent.
Wij gaan hier wel door met werken en alle andere alledaagse dingen, zoals een weekend naar Berlijn, Friesland, Portugal enzo.

Dikke kus terug!!!

Jolanda

Hoi Myrthe,
Ik heb net alle leuke, mooie verhalen gehoord van je moeder. Geniet ervan en lieve groetjes uit Den Haag van
Jolanda, Jeroen, Casper en Jasmijn

koen

ola dame!,
ondanks dat ik gezegd heb dat ik veel op je site keek ben ik er natuurlijk na een aantal maanden pas achtergekomen hoe je berichten moet achterlaten! geniet ervan chick :).. klinkt btj dom om te zeggen blijf zo lang mogelijk weg maar blijf zolang jij wilt blijven en niets anders! dat klinkt misschien het beste! ( je snapt iig vast wel wat ik bedoel! ;) ) liefs koentj

coby

heel veel plezier morgen op je allerlaatste dag op school. Het gedag zeggen van de kinderen is moeilijk, maak veel foto's! Gelukkig voor jou, neem je nog geen afscheid van al(!) het onderwijzend personeel!!!! Fijne dag!
Kus!