Happy birthday to me !!
Hello!
Vandaag was mijn eerste dag op school. Ik had eigenlijk afgesproken dat ik volgende week pas zou beginnen, maar Raywyn stond erop dat ik vandaag al meeging.
Dus dat deed ik dan maar!
Ik had mijzelf al voorgesteld op school, maar er waren toch nog heel wat nieuwe gezichten, erg leuk dus om iedereen nu echt te zien!!
Om 8 uur stond Jeanette (directrice) ineens voor mijn neus met een super groot pakket!! It's for you =) Happy birthday!
Iedereen kwam om me heen staan en ze waren allemaal erg benieuwd (blijkbaar hadden ze dit pakket namelijk al in de school vanaf december) Ik opende het pakket en erg lagen echt HEEL VEEL cadeautjes in met een hele lieve kaart van paps en mams ! DANKJULLIEWEL !! Ik heb veel cadeautjes opengemaakt waar iedereen bij was, maar van een paar zag ik al bij het openmaken dat ik dit maar beter dicht kon laten ;) Dus dat heb ik dan ook maar gedaan!!
Ook zat er een hele lieve kaart in van mijn Domstad homies, thanks girls !!=)
Mijn dag begon dus erg goed!!
Om half 9 kwamen de kinderen langzaam binnen en om 9 uur begint de school dan echt! Ik heb een klein klasje (16). Sommige waren nog erg verlegen, andere hadden al hele verhalen!! Best nog lastig om op alles in het Engels te reageren! Emma begon de dag met te vertellen dat ik jarig was en de kinderen begonnen spontaan voor mij te zingen!! (aaaah)
Daarna heb ik de wereldbol erbij gepakt en heb de kinderen laten zien waar ik vandaag kwam.
De dagen zien er trouwens wel heel anders uit.
9.00-10.30 ; les
10.30-11.00 ; pauze
11.00- 12.00 ; les
12.00-12.30 ; pauze
12.30- 13.30 ; les
13.30 - 14.00 ; pauze
14.00- 15.00 ; les
Doordat je elke keer een half uur pauze hebt, vliegt de dag echt voorbij!
In de eerste pauze gingen we naar de personeelskamer. Toen ik daar binnenkwam begon iedereen te zingen en stond er een grote chocoladetaart, chips, toastjes, chocolade en popcorn op tafel! Na het liedje moest ik de kaarsjes uitblazen en kreeg ik een kaart met daarop van iedereen een persoonlijke boodschap! Ik wist niet wat me overkwam!! Ontzettend lief!
Raywyn heeft ook een student die vandaag is begonnen, Rick! OMG, wat een lekkerding !!!!! Hij is er ook 4 dagen per week dus dat geeft mij mooi de gelegenheid om hem goed te leren kennen!! Hij woont in het centrum dus ik ga maar is even regelen dat hij mij daar wegwijs kan maken ;) to be continued ...
's Middags gingen we zwemmen! Zwembad is op het schoolplein, dus al die klein kindjes liepen daar met hun zonnehoed en handdoekje, very cute !!
Ik zal daar volgende week foto's van maken !!
Donderdag verhuis ik naar Belfast! Een plek 10 minuten van Christchurch vandaan! Ik heb daar mijn eigen huisje met keuken, badkamer (& HOT TUB!!!) Kijk ik erg naar uit. Ik vind Raywyn echt een ontzettend lief mens en ik kan heel erg met haar lachen, maar ik vind het een uitdaging om op mijzelf te wonen!!
Al heeft Raywyn mij wel verplicht dat ik 1x in de week bij haar kom eten zodat dat in ieder geval iets scheelt in de kosten!!
Ik ben naarhet Hagley park geweest! Ik kan niet omschrijven hoe groot het is, maar geloof me, zoiets heb je nog nooit gezien !!! Ik lag daar heerlijk in het gras in het zonnetje en beetje om me heen te kijken toen er een leuke surfboy naar me toe kwam. Hij vroeg waar ik vandaan kwam. Waarop ik antwoorden; waarom denk je dat ik niet hier vandaan kom? Nou dat vond hij wel duidelijk, want ik was zo aan het rondkijken en genieten, dat dit wel nieuw moest zijn voor mij. Was een erg leuke Australische jongen. Hebben beetje door het park gelopen en nummers uitgewisseld. Spreken van de week keertje af in de stad om wat te drinken, leuk !!
Nou ik ga nu lekker eten!Daarna gaan Raywyn en ik lekker in de Hot tub met een koud glaasje wijn. Just gotta love New Zealand!
Iedereen heel erg bedankt voor de felicitaties en de reacties. Vind ik erg leuk, dus vooral blijven doen!
Succes deze week weer, want de vakantie is nu ook bij jullie voorbij !!
Veel liefs!!
ps. Ik ontvang jullie smsjes op mijn NL nummer niet! Heb hier geen bereik met die simkaart, alleen mijn Nieuw Zeelandse nummer doet het !
Hoi Myrthe,
Leuk verhaal, maar.... we hadden iets afgesproken!
WORD NIET VERLIEFD!!! Vertel ze maar vast allemaal, die "lekkere dingetjes" (dus ook die Rick) dat de enige optie is om mee te komen naar Nederland!
Ga lekker genieten meid!
Ferdi
Hoi Myrthe,
Sta nu voor de klas(groep 8) Heb de kinderen net de foto's van het huis etc. laten zien. En verteld wat een kiwi is. Ze kennen alleen de kiwi als vrucht. Heb ze verder niets laten zien of lezen hoor!
Nu in de pauze snel jouw verhaal gelezen, Leuk al die nieuwe boys!!! Wij wisten al wel dat het pakketje aangekomen was, maar dat ze het op deze manier wilden overhandigen! Erg leuk. Veel plezier met alle pakjes. Sommige zijn erg nuttig!! Gebruiken hoor!!!!
(haha)Dikke kus!
HAHAHAH!
zo ken ik je! meteen 2 dudes aan de haak!
hahaha goedzo!
het klinkt allemaal wel echt heel erg leuk daar en wat ontzettend lief van die school wat ze allemaal voor je doen.
je hebt het echt getroffen daar! EN WAT EEN LESTIJDEN! zo kom jij echt wel die dagen door.
en je hebt ook best snel een huis geroggeld! ( en dat er een hottub in zit, daar lees ik gewoon even over heen, hoeven we niet te weten )
volgens mij gaat het helemaal goed komen daar!
ik verwacht wel even foto's van deze mooie dudes, laat ons in nederland ook meegenieten!
lieverd, ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hellooooooo!
Wij zitten hier in Nederland uit te puffen van de gymles en jou geweldige verhaal te lezen!
Ooh wat zijn ze lief voor je! Je hebt een goede verjaardag gehad! We hopen snel het vervolg te lezen en nog veel meer foto's te zien!
Veel plezier en succes op de school!!
Liefs ons zessen van de gym;)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Myrthiieee!!:D
het klinkt echt super allemaal!! ook echt leuk dat je zo warm wordt ontvangen joh!:D:D
ik had je heel braaf gesmst, zaterdag zelfs! helemaal nadenken over wanneer het moet, komt ie niet eens aan, sjonge jonge jonge:P
nou bij deze dan nog; gefeliciteerd kind!
veeeeeel plezier daar verder:D
kussjjeeee
Ha die Myrthe!!
Nog gefeliciteerd!! Je was eigenlijk 2 dagen jarig he?
En wat heb je nu al veel meegemaakt! En wat ben je ontzettend leuk ontvangen op school en geef alle basisscholen in Nederland die super-tip van dat lesrooster!!
En dan straks nog een eigen huisje en dan weer op zoek naar woonruimte in de 'stad'!!
Geniet van alles en vooral van dat zwembad!
Liefs
Hoi Myrthe, eigenlijk willen we niets lezen, allemaal te leuk voor woorden....:-)) En dan ook nog jongens om je heen, ik zou het wel weten maar dat vinden Coby en Ferdi niet goed..:-(( Leuke verhalen heb je en ervaringen die je nooit meer vergeet. veel plezier (oh, ja, werk ze ook nog)
Groetjes Corry en Dirk
Ohw Myrthe.. je bent er net.. en nu al weer twee boys aan de haak.. het begint dus erg goed!
Over je hottub wil ik niet weten.. we zijn denk ik allemaal wel jaloers genoeg op het lekker weer daarzo!
Zo te horen heb je het lekker naar je zin en gelukkig zijn ze allemaal aardig voor je.
Succes met je eerste stageweek. De tijden zullen vast geen probleem zijn. Have fun meis.
Kussie
Myrth!
Ik denk ga eens kijken of je veilig bent aangekomen en al helemaal ge-a-klimatiseerd bent, heb je al weer wat moois op het oog (pictures please!), en een huisje (pictures please - hottube!!)! Volgens mij ga jij het daar super hebben! :)
Veel succes met stage lopen, die schooltijden hadden wij vroeger moeten hebben, wat een lekker leven hebben die kiddies! (en nu krijgen ze ook nog eens van jou les!)
Have funnnnn!!!
Kuss
Myrthe,
Gaan we nog iets doen of is het maar lol maken?
Op deze manier is iedereen jaloers op jou.
Je hebt nu je eigen huisje?Je moeder zou wel eens om een hoekje willen kijken.,maar eerlijk gezegd :ik ook wel!
Groetjes oma en opa