myrthedownunder.reismee.nl

Aankomst in New Zealand.

Hi there!

Volgens mij kent elke meisje het wel. Je koffer is te zwaar!!! Vol trots zit ik maandag nog te vertellen dat mijn koffer maar 16 kilo is, zo is hij de volgende dag op Schiphol maar liefst 26 kilo. Dat zijn er 6 teveel zegt de mevrouw achter de balie......
Gelukkig wilde ze het voor deze keer door de vingers zien, daar kwam ik toch weer mooi mee weg !!!

Na nog even wat te hebben gedronken op Schiphol was het dan toch echt zover. Ik moest door de douane. Het afscheid viel me wat zwaarder dan verwacht... na enige tranen te hebben gelaten besloot ik mijn verstand op 0 te zetten en lekker te gaan genieten!!

De reis is me redelijk meegevallen. Het overstappen verliep soepel. In Londen sloeg de stress wel even toe (wat een rot vliegveld trouwens, TE groot) Ons vliegtuig vertrok precies op tijd, maar op een gegeven moment dacht ik dat het naar Londen zou rijden, want na 25 minuten reed hij nog steeds op de startbaan! Maar met redelijk wat stress en met een stevige pas zat ik toch mooi op tijd in het vliegtuig naar Singapore.

Ken je die grapjes die je maakt voor je gaat vliegen? ‘Zul je zien, zit je naast zo'n oude dikke en stinkende man'

Nou voor mij was dat geen grapje, maar werkelijkheid. Ik mocht plaats nemen naast een 130 kilo wegende man die nou niet echt heel lekker fris rook. Ik had me voorbereid op een lange reis, maar zo zou deze reis natuurlijk wel erg lang duren.

Gelukkig viel het allemaal reuze mee en bleek deze forse man best vriendelijk te zijn. Hij zei vrij weinig, maar 's avonds ging hij aan de wijn. Niet 1 flesje wijn, nee het mochten er maar liefst 5 zijn!! (wel kleine flesjes hoor, voor de goede orde)
Het steeg hem geloof ik een beetje naar zijn hoofd en ineens kreeg deze stille meneer praatjes!Best nog eenleuk gesprek met hem gehad!

Het lange stuk (van Londen naar Melbourne) is me meegevallen. In Singapore (na 12 uur vliegen) mochten we er een uurtje uit. Na een uur vlogen we weer verder naar Melbourne. Daar heb ik heerlijk naar de zonsopgang gekeken en ben daarna in het vliegtuig naar Christchurch gestapt.

In Christchurch aangekomen stonden Jeanette (directrice), Emma (mijn mentrix) en Rynwym (waar ik tijdelijk woon) mij al op te wachten. Ontzettend aardige mensen. Jeanette moest helaas snel weg, dus die zal ik van de week wat langer spreken. Met Emma en Rynwym ben ik naar school gereden. Onderweg echt genoten van alles. Het is net als in films. 1 grote weg met aan allebei de kanten kasten van huizen, kinderen in hun uniform die heerlijk buiten spelen en het zonnetje wat heerlijk schijnt.

De school is GROOT!! Nog nooit zoiets gezien, elke klas (of per 2, not sure) heeft een eigen gebouw en deze komen allemaal uit op het schoolplein. Het schoolplein heefteen groot basketbalveld, schommels,glijbanen en noem maar op, een enorm stuk gras en niet te vergeten ; het zwembad!!!

We hebben even snel rondgekeken en daarna zijn we lekker naar huis gegaan. Het huis is erg groot, alleenstaand natuurlijk, en met een enorm stuk grond erom heen. Na een rondleiding waarbij ze mij mijn eigen kamer liet zien (eenvoudig, maar met een 2 persoonsbed J) zijn we buiten op de schommelbank neergeploft in de zon en hebben heerlijk zitten praten over van alles en nog wat!
's middags kennis gemaakt met de dochter van Rynwyn, Katie. Erg aardig meisje.

's Avonds hebben Rynwyn en ik nog even voor huizen gekeken en daarna ben ik lekker mijn bed ingedoken.

Vandaag een nieuwe, zonnige tijd! Tijd om de buurt te verkennen en lekker te genieten van het weer !!

Tot kiwi !!

Liefs!

Marieke

Myrthe!
Wat fijn om wat van je te horen! Haha was idd wel een goeie grap van die viese dikke man :P

Volgens mij heb je het al ontzettend naar je zin, houden zo!!

Geniet er van en ga vooral heeeeeeeel veel leuke dingen doen!!

xxx(K)

Kelly

Ow inderdaad je zei het maandagavond nog van die "dikke man" ! Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen (vooral in Londen natuurlijk!).......

Wauw klinkt gaaf joh! Maak foto's!!! Want ik ben heel benieuwd naar "het beeld" van waar je nu bent!

KUS!

Conny&Thomas

Hoi Myrthe,

Fijn om te horen dat je veilig bent aangekomen en dat de reis ondanks die man toch nog goed is verlopen.'

Wij wensen jou heel veel suc6 en plezier...geniet ervan!!

Dikke kus van Thomas en mij

Sophie

Jaloers! Overduidelijk jaloers!
Oooh ik zie ook echt alles voor me als in een film!! maaak vooral heel veeel foto's hoor:D
haha en die man, super grappig! na een paar wijntjes erg gezellig geworden... haha.
Gelukkig zijn die mensen ook aardig, zal ook wel een opluchting zijn dat je zo bent ontvangen:D
nou tjiksel ik zal snel weer wat van je horen!!

Kusjeee

Dominique

WOW!

hahahaha die "iets" te zware man, we zaten er nog over te grappen, ubercool.

Jij gaat echt een heerlijke tijd tegemoet. Wat fijn dat die mensen zo aardig voor je zijn en zo veel voor je doen. Voel je je tenminste wat meer op je gemak!

Ik vind trouwens dat wij ook in Nederland zulke stagescholen moeten hebben, met een zwembad etc!
HEERLIJK!

Nou lieverd, ga genieten jij! We horen snel weer van je!

xxxxxx

Bianca

waaaauuuwwww, jalooeerrsss!
ik ben heel erg benieuwd naar de foto's!
en niet te bruin worden hé;)

geniet ervaaan snoes!!

Remy

Myrth wat fijn om te horen dat de reis zo soepel is verlopen! Ik zat nog aan je te denken..oow ze moet nog 12 uur, oow nu nog maar 5 :P
Ik ben echt zo benieuwd hoe het daar is dus ga vandaag maar lekker veel foto's maken. onee wacht het is nu nacht bij jullie...echt gek dat tijdsverschil!
Meid geniet van alles en laat ons af en toe ook mee genieten op deze site.
Heeel veel plezier en succes, tot horens!

Dikke knuffel

Nicole

Heeee meisie,

ik heb net als remy ook steeds aan je gedacht. Was de hele dag aan het werk en aan het begin van de dag moest je nog heel lang en na het werken alweer 9 uur minder. Wel fijn dat het toch wel mee viel en volgens mij komt het helemaal goed met jou!

Heb al weer zin om een nieuw verhaal te lezen van je,
slaap lekker. xxxx

mieke

hoi myrthe, hartelijk gefeleciteerd met de verjaardag. Eindelijk 21 jaar, dus vanaf vandaag mag je met je vuist op tafel slaan. Wij wenen je een onwijs leuke dag toe daar in kiwiland. Veel plezier en een dikke knuffel van jaap, mieke, denise en danielle.

Marieke

Goedemorgen!! nogmaals GEFELICITEERD!!
Heb je de smsjes ontvangen?! Heel veel plezier vandaag!

Liefs Marieeke

lars

veel succes daar in kiwiland,
hoelang zit je daar?
en nog gefeliciteerd met je verjaardag.

groetjes uit ijsselstein, lars

Lisette

een beetje een late reactie op je verhalen, maar we hadden gelukkig gemaild:D Super dat je reis zo goed is gegaan! Ik wilde je nog even feliciteren! Ik weet niet wat je allemaal leest, dus probeer zo veel mogelijk manieren uit, zodat ik je in ieder geval gefeliciteerd heb:D!!! Nu ben je dus gewoon echt helemaal volwassen! Een hele fijne dag gewenst en maak er wat leuks van!!
Dikke zoen(L)

Ferdi

Daar zitten wij dan, ouders, nog 2 uur en je bent jarig (alhoewel je nu al 21 geworden bent in Nieuw Zeeland, voor het eerst gelijk jarig met je oma). Wij zoeken het internet af naar nieuws over het tsunami-alarm voor Nieuw Zeeland. Gelukkig ben je op de hoogte. Zoek die ook op (die hoogte) alsjeblieft.
Kus.

Ferdi

Coby en Ferdi

Het is nu 0.00 uur, 28 februari in Nederland. Gefeliciteerd!!!! Je bent nu Europees ook jarig. 21 !!!
Wat raar dat jij nu helemaal daar bent op je verjaardag. De eerste keer zonder je papa en mama...
Een hele fijne dag liverd. Geniet van alles en zorg goed voor jezelf!

Dikke kus en een poot van Blitz!

Coby en Ferdi

Kelly

heeeeeee myrth!!

heb je onze smsjes ontvangen?? heb je een leuke dag gehad :D ?

je foto's zijn echt leuk!

We want moreeeeee!! hahaha

xxxxxxxxxxxx

Marleen

Myrth!
Wat ontzettend gave foto's enzo zeg! ziet er goed uit dat huis!
Ik ben blij dat de reis goed is gegaan, heb veel aan je gedacht! Net zoals Reems en Nicole.. Nu is ze er ongeveer.. Heeee nu is ze jarig in NZ!
Ik hoop dat de smsjes zijn aangekomen..

Geniet lekker daar en houd je site up to date want we willen wel meegenieten! Zo is het voor ons ook een klein beetje zomer (hier regent het voor de verandering namelijk weer!)

Dikke kus!!!!

Dominiqie

lieverd! ik ga nu lekker je nieuwe foto's bekijken!

Ik moest smiddags 4 uur aan je denken ( bij jou midden in de nacht, oftwel JARIG!) toen heb ik je een smsje gestuurd, ik hoop dat deze is aangekomen!

hoe was het springen met Rens?? Overleefd?

Hoor snel weer van je.

dikste kus xxx